Arritjet e reja

MBËSHTETJE ONLINE

Ju ndihmojë për të blerë

Ne kujdesemi për ju që të bëni përzgjedhjen sa më të lehtë.  100% mbështetje falas.
Na shkruani në FB apo instagram për çdo pyetje.

PAGUAJ PAS PRANIMIT

Kur ta sjell posta

Nuk keni nevojë të paguni pa pranuar porosinë. Në momentin e pranimit të porosisë ju mund të paguni me para (kesh).

MUNDËSI KTHIMI

Kur të pranoni porosinë

Në momentin e pranimit të porosisë nga postieri, nese nuk ju përshtatet mundeni me kthy porosinë dhe nuk paguani asgjë.

është shtuar në shportën tuaj.
Të Dhënat
en_USEnglish